infolink: (+421) 907 999 991 Oravský lokalizačný a informačný systém home

Máme za sebou úspešnú pátraciu akciu, našli sme Vladimíra

18.08.2020

ZÁKAMENNÉ. Včera sme opäť pátrali po nezvestnom Milanovi Ďaďovi z Dolného Kubína. Viacero vodákov, ktorí splavovali Oravu, nám hlásilo zápach pri Sedliackej Dubovej. Išli sme to preveriť, ale našli sme len uhynutú jelenicu. Pri návrate domov nás požiadali o pomoc pri pátraní po nezvestnom Vladimírovi (32) z Oravského Veselého. Ihne´d sme išlo do Záamenného, kde ho videli naposledy

Muž sa s kamarátmi najskôr zabával vo Vavrečke na koncerte, potom sa rozhodli ísť na diskotéku do známeho klubu Kuvajt v Zákamennom. Partia sa postupne rozdelila a každý odišiel domov, ako mohol a vládal. Na Vladimíra zabudli. Ostal v Zákamennom až do záverečnej do rána. Odvtedy Oravskoveselovčana nik nevidel. Rodina ho začala hľadať, pretože sa v cudzom prostredí nevie dobre orientovať, naviac bol pod vplyvom alkoholu.

Rýchlo sme sa rozdelili spoločne s ďalšími desiatkami dobrovoľníkov a išli ho hľadať, pretože sa začalo zvečerievať. Jeden z našich členov zbadal nejakú postavu na kraji kríkov, ale rýchlo zmizla. Keď prišli na to miesto, nikto tam nebol. Začali kríky prehľadávať a našli v nich schovaného Vladimíra. Bál sa nás, tak sa ukryl. Pátranie sa teda skončilo úspešne. 

čítajte viac na https://myorava.sme.sk/c/22468938/muz-sa-nevratil-z-diskoteky-hladali-ho-desiatky-ludi.html

MARTIN PAVELEK