infolink: (+421) 907 999 991 Oravský lokalizačný a informačný systém home

Futbalová reprezentácia sklamala

22.03.2013

ŽILINA. Počas piatich dní ORS pomáhal polícii pri dvoch zápasoch slovenskej futbalovej reprezentácie. Premrznutí diváci nakoniec odchádzali spod Dubňa nielen poriadne premrznutí ale aj sklamaní.
V piatok 22. marca si síce zakričali gól, ale Jakubko ním len vyrovnal na 1:1. Tento výsledok svietil na tabuli aj po záverečnom hvizde rozhodcu. Týmto si futbalisti poriadne skomplikovali postup do Brazílie.
O najväčšie vzrušenie celého zásahu sa postaral opitý fanúšik, ktorý slovne zaútočil na našich členov, nadával im, ale po príchode policajnej hliadky ušiel rýchlejšie ako svetový rekordér v behu na 100 metrov Usain Bolt z Jamajky.

V utorok 26. marca dostala reprezentácia možnosť na reparát. Jej súperom boli v priateľskom zápase Švédi. Fanúšikovia po piatkovom sklamaní čakali, že Slováci zabojujú. Niektorí však neskrývali pesimizmus.

„Pripravte sa, lebo dnes ma asi porazí,“ počuli sme z úst viacerých z nich, keď prechádzali okolo nášho stanoviska pred štadiónom.
Futbalisti opäť predvádzali divy a zápas odohrali v tréningovom tempe. Zo slabučkého výkonu našťastie nikoho neporazilo napriek tomu, že niektorí fanúšikovia za vstupenky na Litvu a Švédsko zaplatili po 30 eur.

MARTIN PAVELEK